Bizi Yakından Tanıyın
1978 yılında Hüseyin Karaoğlan tarafından kurulan Arı Lokum, yıllardır süren üretimini tüm müşteri ve dostlarının lezzet algıları çerçevesinde geliştirerek, bugün sadece kendisine özgü bir formüle ulaşmıştır. Kuruluşundan bu yana geçen süreçte her an sadık kaldığı, hijyen, sağlık ve lezzet konularında koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesine uygun olarak, günümüzde kurumsal stratejisini ve konumlanmasını geliştirmiş ve bir dünya şirketi olmak üzere marka yönetimi uygulamasına geçmiştir.
Arı Lokum, yüzyıllar önce Anadolu’da keşfedilen bu nadide lezzeti tüketicilerin talepleri doğrultusunda geliştirmek ve bugün ürün gamında yer alan ürün çeşitlerine yenilerini eklemek üzere gıda mühendisliği alanında farkli laboratuvar çalışmaları yapmaktadır. Kaliteli ham madde, uzman işgücü, özel üretim formülü ve çağdaş teknolojiyi, bilgisayar destekli kalite kontrol süreçleriyle birleştiren bu anlayış sonucu ulaştığımız nokta tek bir cümle ile özetlenebilir: Lokum 'gibi'si yok…